Gratis leverans med PostNord

Klarna: Handla nu. Betala senare.

VANLIGA FRÅGOR

DE VANLIGASTE FRÅGORNA

Var hittar jag min Track and Trace-kod?
På den här sidan KLICKA HÄR kan du spåra ditt paket genom att ange din e-postadress och ditt beställningsnummer. Följ instruktionerna på den här sidan för att spåra din beställning.
Vad är fraktkostnaderna?
Vi står för fraktkostnaderna för beställningen.* Leverans av dina produkter är GRATIS

BESTÄLLNING OCH LEVERANS

När kan jag förvänta mig min beställning?
Vi strävar efter att skicka din produkt inom 1-2 arbetsdagar GRATIS Vanligtvis är leveranstiden för en produkt i lager i Nederländerna och Belgien 4-9 arbetsdagar. Detta är en beräknad leveranstid och inträffar först när produkten faktiskt har skickats. Leveranstiden kan variera beroende på omständigheterna. Exempel på koronarelaterade förseningar hos postleverantörerna.
Kan jag spåra min beställning?
Du kan se statusen för din beställning via följande länk: KLICKA HÄR för att spåra din beställning.
Kan jag ändra min beställning?
Tyvärr kan vi inte ändra din beställning när vi har behandlat den. Om du vill beställa en större mängd eller ytterligare en produkt, gör en ny beställning online. Du betalar inga extra fraktkostnader.
Var finns min orderbekräftelse?
Den skickas automatiskt till din e-postadress när du gör en beställning. Om du inte har fått din orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta oss. KLICKA HÄR om det skulle uppstå problem med din beställning. Kontrollera mappen för skräppost eller skräppost i din brevlåda innan du kontaktar oss, ifall orderbekräftelsen har omdirigerats dit.
Hur avbryter jag min beställning?
Det är bara en kort tid mellan när du gör din beställning och när vi börjar behandla den. Om du kontaktar oss direkt efter beställningen på : service@Sebutik.se kan vi kanske avbryta din beställning innan den behandlas. Om inte skickar vi din beställning och du kan returnera den till oss när du har mottagit den om du vill.
Den förväntade leveranstiden har gått ut, var är min beställning?
I 99 % av fallen levereras beställningarna inom den förväntade leveranstiden. Tyvärr kan det ibland hända att en beställning försenas i leveransprocessen. Du kan kontrollera statusen för din beställning via följande länk: KLICKA HÄR för att spåra din beställning. Har du inte fått din beställning 3 dagar efter den förväntade leveranstiden? Kontakta oss i så fall.
Jag saknar några produkter i min beställning, hur är det möjligt?
Eftersom vi samarbetar med olika leverantörer kan produkterna skickas separat. Om det saknas artiklar i din beställning får du dem vanligtvis efter 2-3 dagar.

BYTE OCH ÅTERLÄMNING

Jag är inte nöjd med min beställning, kan jag returnera den?
Ja, du kan returnera din vara till oss inom 14 dagar efter mottagandet. För mer information, se BYTE OCH ÅTERLÄMNING
Hur kan jag returnera en vara?
Om du inte är nöjd med din beställning kan du byta eller returnera den inom 14 dagar efter mottagandet. Produkterna måste returneras i ursprungligt skick och med etiketter och märken. Produkten får inte visa tecken på användning. En returförsändelse måste alltid åtföljas av en Track & Trace-kod. Avsändaren är alltid ansvarig för försändelsen. När vi har tagit emot dina returnerade varor strävar vi efter att överföra köpesumman till ditt konto inom 14 dagar. Klicka HÄR för att registrera din resa! och KLICKA HÄR för fullständig returpolicy!
Jag har tappat bort min orderbekräftelse, vad händer nu?
Beställningsbekräftelsen skickas automatiskt till din e-postadress när du gör en beställning. Om du har tappat bort din orderbekräftelse kan du kontakta oss : service@sebutik.se. Kontrollera mappen för skräppost eller skräppost i din brevlåda innan du kontaktar oss, ifall orderbekräftelsen omdirigerades dit.

SPÅRNING OCH SPÅRNING.

Var hittar jag min Track and Trace-kod?
På den här sidan KLICKA HÄR kan du spåra ditt paket genom att ange din e-postadress och ditt ordernummer. Följ instruktionerna på den här sidan för att spåra din beställning.
Track and Trace-koden visar ingen information, hur är detta möjligt?
Från det ögonblick då ditt paket har skickats och anlänt till postorderföretaget finns information om Track and Trace tillgänglig. Tänk på att det kan uppstå en viss fördröjning mellan dessa.

Vad letar du efter?